Cazare

Totul este pregatit pentru tine

Relaxare si confort pentru trup si suflet

Urmeaza sa petreci o vacanta de neuitat la pensiune alaturi de persoana iubita, famile sau prieteni si iti doresti, pe langa peisaje, distractie si mancaruri delicioase, sa te odihnesti si sa beneficiezi de o cazare pe cinste.
Noi ne-am orientat spre necesitatile fiecaruri oaspete si am pus accent pe facilitatile oferite, priveliste, paturi si piese de mobilier de calitate.

Te asteptam cu drag sa ne vizitezi!

DespreNoi_VideoBackground_2

Lake house

Casuta de pe lac dispune de living cu bucatarie pe timp de zi, iar seara se transforma in dormitor avand pat rabatabil, foisor cu gratar si terasa individuala cu deschidere spre bazinele cu pastravi.

Casuta La Bubuțu

Casuta traditionala cu o vechime de 170 de ani cu living avand semineu pe lemne, bucatarie, doua dormitoare dintre care unul este dotat cu pat suplimentar de o persoana, cu bai proprii, spatiu privat, gratar si foisor.

Casuta din lemn rotund rustic

Casuta din lemn rotund rustic cu doua dormitoare, bai proprii, cerdac la parter, foisor cu gratar, fara bucatarie, spatiu privat.

Cabana Valea Caselor

Cabana cu 6 camere duble, living, bucatarie, 2 bai, gratar cu foisor, spatiu in aer liber privat.

Restaurant

Restaurant cu 120 de locuri, terasa exterioara cu 70 locuri, demisol+crama cu 70 locuri. Preparate gatite din produsele propria (pastravi, pui, oua, iepuri, sera proprie de legume, ciuperci si fructe de padure).

Camere etaj restaurant

Spatii de cazare la etajul restaurantului: 4 dormitoare cu bai proprii, unul dintre ele este dotat cu balcon avand o priveliste minunata spre partia de schi si pastravarie.

Programeaza-ti o vacanta de neuitat pe meleaguri romanesti