La Bubuțu

Cazare in Raiul Bucovinei

Complexul turistic este compus dintr-o cabana, casuta traditionala cu o vechime de 170 de ani, casuta pe lac, casuta din lemn rotund rustic si un restaurant cu 120 de locuri. Oaspetii nostri se pot bucura de preparate proaspete si bio, preparate traditionale cu gustul de odinioara dar si preparate din peste din pastravaria proprie.

Bubuta_Pesti

Readucem viata in apele Bucovinei

Din dragoste pentru natura si pentru Bucovina noastra frumoasa, am dat amploare unei actiuni pe care am planuit-o de mult: repopularea cu puiet a Cheilor Moara Dracului. Cheile Moara Dracului reprezinta un obiectiv turistic care merita vizitat, asadar de acum va asteptam sa vedeti pestii si in libertate nu doar in bazinele noastre. Cu timpul, speram sa readucem viata in apele Bucovinei.

Locul unde esti mai aproape de natura

Conexiunea cu natura, animalele, pasarile, aerul curat te vor ajuta sa te incarci cu energie si sa te deconectezi. In cadrul complexului nostru vei putea avea ocazia sa te bucuri de numeroase animalute domestice care intregesc piesajul mirific al zonei. Cei mici vor putea vedea rate pe lac, pastravi, vacute, iepurasi si alte vietati minunate.

Organizam evenimente de neuitat

In cadrul restaurantului nostru se pot organiza evenimente speciale precum nunti, botezuri si zile de nastere. Ne ocupam in detaliu si ne asiguram ca totul va decurge coform asteptarilor tale, avand grija ca tu sa te bucuri de fiecare clipa. Gazda noastra speciala, Bubutu, asteapta cu nerabdare sa participe la cel mai frumos eveniment din viata ta.

Programeaza-ti o vacanta de neuitat pe meleaguri romanesti